PSP är på g!



Idag så gick Sony ut med en trippel fet nyhet på Destination PlayStation konferansen, fyra stora tunga titlar kommer till PlayStation Portable i år : Little Big Planet, MotorStorm : Arctic Edge, Rock Band : Unplugged och Assassins Creed.




Lite kort om spelen, först ut  Rock Band : Unplugged. Spelet är utvecklat av Harmonix och MTV Games och kommer exklusivt till PSP. Det kommer att finnas en intern shop att köpa och ladda ner låtar. Det kommer även gå att spela mot varandra i Ad-Hoc läget (Wi-Fi). Inga screenshots har släppts än.

Little Big Planet
till PSP kommer att likna sin första utgåva till storebror PlayStation 3. Samma möjligheter att skapa egna världar och sedan dela med sig av dom kommer finnas och singleplayer delen kommer erbjuda nya äventyr med Sackboy.

Assassins Creed
kommer till PSP tack vare den massiva efterfrågan av spelet till just Sony's portabla maskin. Ubisoft hörde rösterna och "bönerna" och har nu berättat att spelet kommer till PSP nu i höst! Spelet släpps först å främst i en bundle tillsammans med PSP-3000 i svart pianolack. Även detta spel exklusivt till PSP.

MotorStorm : Arctic Edge till PSP! Det här är en våt dröm för mig och jag är riktigt förväntansfull över vad det här spelet kommer att leverera i form av miljöer (den här gången i Alaska), musik och utmaningar. Spelet utvecklas av BigBig Studios (gjort spel bla. Pursuit Force) och en release är att vänta nu till höst. Spelet kommer även till PlayStation 2.
Trailer följer!




Källa :  http://blog.us.playstation.com/2009/02/24/destination-playstation-news-littlebigplanet-motorstorm-rock-band-assassins-creed-more-coming-to-psp/

RSS 2.0