Team ICO's nya "projekt" : Project Trico




Team ICO har ett nytt spel på gång till PS3 och det har läckts (eller med vilje tro?) en CG-trailer som finns längst ner i det här inlägget. Team ICO är bland annat skaparna bakom två av PlayStation 2's mest kritikerrosade spel "ICO" och "Shadow of the Colussus". Vi har sett vad de åstakommit med PS2:an och dess hårdvara, vad kommer de då att göra när de har tillgång till PS3:ans cellprocessor och lagringskapaciteten av en Blu-Ray skiva? Det går rykten om att Team ICO skulle vara en av de första utvecklarna som fick tillgång till PS3:an. Om det stämmer så har de haft god tid på sig att göra något stort, något så spännande. Det vattnas i munnen av drömmar och längtan.

Fumito Ueda, Game designer på Team ICO, hade detta att säga på GDC-mässan i mars tidigare i år :

"The Japan studio bosses are here so I can’t say anything specific, but it might be something similar to what’s been done. … The essence of the game is rather close to ‘Ico."

Hur länge "Project Trico" har varit i utveckling är okänt, så bilderna som följer i trailern kanske inte bör tas för något som hamnar i slutproduktionen.

Blogg.se vill inte samsas med den högupplösta trailern, så klicka här istället för att se videon.



/waypoetic


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0